Termeni si conditii


Aplicabilitate si Drepturi de Autor


S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L. in calitate de autor, proprietar al site-ului italincaltaminte.ro beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor conform legislatiei romane si internationale. Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra in calitate de utilizator si S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L.  si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului italincaltaminte.ro.  In lipsa altor prevederi, site-ul italincaltaminte.ro si continutul sau care include dar nu se limiteaza la imagini, fotografii, ilustratii, animatii, clipuri audio/video si texte sunt proprietatea S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L.. Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica tuturor sectiunilor publice sau private ale site-ului italincaltaminte.ro


Definitii


In cadrul acestui regulament de utilizare vor fi folostiti urmatorii termeni:


"italincaltaminte.ro", "site-ul", "noi", reprezinta firma S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L. si serviciile sale oferite prin intermediul site-ului italincaltaminte.ro. care este detinut de catre S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L..

prin "Utilizator", intelegem toate persoanele fizice sau juridice care acceseaza site-ul italincaltaminte.ro indiferent de scop.

termenul "Membru" reprezinta un utilizator al site-ului italincaltaminte.ro care a acceptat sa se inregistreze pentru a beneficia de facilitatile oferite de acest serviciu.

temenul "Client", reprezinta persoanele fizice sau juridice, care doresc sau au achizitionat deja produse prin intermediul italincaltaminte.ro.

termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii", sunt folositi pentru a desemna prezentul acord de utilizare a site-ului italincaltaminte.ro.

termenii "Datele Inregistrate", "Datele Utilizatorului", "Informatii personale" reprezinta orice informatie trimisa voluntar site-ului italincaltaminte.ro de o persoana fizica sau juridica, in orice arie publica sau privata a site-ului, sau prin orice mesaj e-mail sau fax.

Acceptarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare


Site-ul italincaltaminte.ro, produsele si serviciile va sunt oferite conditionat de acceptarea dumneavoastra fara nici o modificare a conditiilor din prezentul acord. Accesul, vizitarea si utilizarea oricaror facilitatii oferite de site-ul italincaltaminte.ro se supune Acordului de Confidentialitate si Securitate si a Termenilor si Conditiilor de Utilizare motiv pentru care va recomandam sa accesati periodic aceste sectiuni ale site-ului in vederea agrearii. italincaltaminte.ro isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestor acorduri fara o notificare prealabila.Acordul de Confidentialitate si Securitate si Termenii si Conditiile de Utilizare se aplica pentru oricare din sectiunile acestui site si pentru orice vizitator, deci in cazul in care nu agreati sa le respectati nu folositi site-ul italincaltaminte.ro aceste acorduri reprezentand unica conventie dintre S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L. si utilizatorii site-ului italincaltaminte.ro

Site-ul italincaltaminte.ro si serviciile oferite prin intermediul acestuia va sunt oferite de catre S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L. pe principiul "in limita stocului disponibil” si fara nici un fel de garantii exprimate direct sau implicate. Cu toate ca toate demersurile comercial justificabile au fost facute S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L. nu garanteaza ca informatiile de pe site-ul italincaltaminte.ro sunt complete, corecte sau actualizate. Deasemenea nu garanteaza ca accesul sau utilizarea acestui site este fara intreruperi sau erori iar serverul pe care este gazduit sau email-urile primite de la acesta nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Dumneavoastra in calitate de utilizator folositi site-ul pe riscul propriu S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L. fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de accesarea sau utilizarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.


Drepturi si responsabilitati clienti


Ca utilizator al acestui site aveti dreptul la informare si corectitudine iar personalul care deserveste acest site va face tot posibilul pentru a facilita comunicarea cu dumneavoastra. Cu toate ca informatiile publicate pe acest site au caracter informativ si prezentarile facute pe acest site nu constituie recomandari personalul specializat al S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L. garanteaza pentru recomandarile si informatiile furnizate prin una din metodele alternative de comunicare cum ar fi: telefon, fax, mail si serviciul direct de asistenta.

Statutul de membru al acestui site este la libera alegere, deci odata inregistrat aveti dreptul de a solicita renuntarea la acest statut si stergerea din sistem a tuturor informatiilor care va privesc. Pentru a putea deveni membru italincaltaminte.ro va obligati sa completati formularul de inregistrare prin oferirea unor date adevarate, complete si exacte. Va obligati sa mentineti si sa innoiti datele de inregistrare atunci cand situatia o cere. In cazul in care informatiile furnizate de dumneavoastra nu sunt conforme cu realitatea sau sunt incomplete, S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L. are dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra de pe site-ul italincaltaminte.ro si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului italincaltaminte.ro. Dumneavoastra sunteti raspunzator de pastrarea confidentialitatii datelor de acces ale contului dumneavoastra si de utilizarea propriului cont, indiferent daca autentificarea se face sau nu cu voia dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dumneavoastra cand doriti sa parasiti site-ul. S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L. nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala cauzata de nerespectarea de catre dumneavoastra a acestei prevederi.


Petru a putea plasa comenzi on-line, datele din formularul de Facturare si Livrare trebuie sa fie corecte, complete si verificabile. In cazul in care nu se respecta aceste conditii exista posibilitatea respingerii comenzii. Facturarea nu se poate face decat catre o persoana fizica sau juridica din Europa.


Drepturi si Obligatii S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L.


Conform principiului ca utilizatorul are dreptul la informare ne obligam ca la cererea expresa sa furnizam informatii pentru care putem garanta. In acest sens puteti contacta personalul italincaltaminte.ro prin una din metodele puse la dispozitia dumneavoastra: telefon, fax, mail si serviciul direct de asistenta. S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L. nu ofera garantii ca serviciile oferite prin italincaltaminte.ro vi se potrivesc sau indeplinesc cerintele dumneavoastra, serviciile vor fi neintrerupte, la timp si fara erori. Deasemenea nu garantam ca orice eroare de program va fi corectata. S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L. poate, oricand si fara a preciza motivele, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila. Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile italincaltaminte.ro, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata.

S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul sa modifice preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile produselor prezentate pe site fara o notificare prealabila.

S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea unei comenzi, dar are obligatia de a preciza motivele pentru care este refuzata comanda.

Procesul de vanzare – cumparare desfasurat de S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L. prin intermediul acestui site este guvernat de legile din Romania, prin urmare S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L. are obligatia de a onora orice comanda acceptata.


Retururi si returnari ale produselor


In cazul in care produsul nu corespunde cu dorintele clientului (persoana fizica) si se doreste returnarea acestuia, in cazul in care el a fost de acord cu trimiterea lui in prealabil, clientul va suporta doar costul de transport al produselor, in conditiile de aici.

In cazul clientilor persoane juridice, daca se doreste returnarea produselor, se va plati o suma nerambursabila de 20% din totalul produselor trimise inapoi. Cu alte cuvinte, daca s-au platit aceste produse si apoi se doresc a fi returnate, se va retine o taxa de 20% din totalul sumei.

 Daca insa se constata faptul ca ele au fost utilizate gresit de catre cumparator, ele vor fi returnate catre acesta & el va suporta cheltuielile de transport. Astfel, odata ce primim o asemenea reclamatie, poate avea loc una din urmatoarele decizii:


1. Produsul este defect din cauza cumparatorului - acesta va fi returnat cumparatorului(care va suporta cheltuielile de transport);

2. Produsul defect va fi inlocuit de catre unul nou si acesta va fi livrat cumparatorului(in cazul in care se constata faptul ca defectul este din fabricatie & produsul este acoperit de garantie);

3. Se va emite o factura de storno pentru acel produs (in acord cu clientul) si se vor returna banii, mai putin 20% din valoarea acestuia (cazul in care clientul - persoana juridica - doreste sa renunte la comanda).


Regulament GDPR