Politica confidentialitate

S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L. face eforturi sustinute pentru securizarea informatiilor furnizate voluntar sau involuntar in timpul navigarii prin site. Respectarea caracterului privat al informaiilor culese de la utilizatori, inclusiv cele cu caracter personal a condus la crearea si aplicarea Acordului de Confidentialitate si Securitate.
Calitatea de membru atrage raspunderea pastrarii confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi adresa de mail si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru actiunile desfasurate in contul dumneavoastra. Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, cum ar fi utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea sau copierea de informatii poate atrage anularea contului.

Confidentialitatea fata de minori

Pentru S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L. un utilizator al site-ului italincaltaminte.ro este considerat minor daca dintr-o sursa sigura cunoastem ca acest utilizator are mai putin de 14 ani impliniti. S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L. nu va vinde produse sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. Prin structura si complexitatea sa site-ul nu este destinat minorilor. S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L. poate incasa contravaloarea unor produse sau servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Minorii pot accesa site-ul italincaltaminte.ro doar sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Legislatie

Termenii si Conditiile se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca initial o rezolvare pe cale amiabila. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere pe cale amiabila va fi considerata competenta instantei judecatoreasti.

In cazul in care aveti orice fel de nelamuriri sau precizari cu privire la Termenii si Conditiile de utilizare sau doriti mai multe informatii cu privire la acestia nu ezitati sa ne contactati prin una din metodele puse la dispozitie: telefon, email, fax, live-help.

Dreptul de utilizare a materialelor

S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L. va autorizeaza sa vizualizati si sa descarcati copii ale materialelor de pe site-ul italincaltaminte.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L. acorda dreptul de utilizare a acestui site si de a trimite catre acesta mesaje, date sau informatii.
Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura site-ului, prin oricare din metodele puse la dispozitie atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, amenintator, defaimator la adresa S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L. sau a unei terte parti. Este interzisa trimiterea catre S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L. sau italincaltaminte.ro a mesajelor care contin virusi, deruleaza campanii politice sau publicitare, scrisori in lant sau orice forma de spam.

Continutul site-ului, integral sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al S.C. ITALGAGEAI IMPEX S.R.L.

Regulament GDPR